Ons Team: De Cybersecurity Superhelden van Route443

Bij Route443 hebben we het geluk om een team van echte superhelden te hebben – Cybersecurity Superhelden, om precies te zijn. Onze missie is duidelijk: we nemen het op tegen de duistere krachten van de cyberwereld, en we doen dit met vastberadenheid en passie.

Wat maakt ons team zo bijzonder?

  1. Toewijding: Onze teamleden zijn gepassioneerd over cybersecurity. Ze begrijpen de ernst van de bedreigingen en werken elke dag aan het beschermen van onze klanten.
  2. Samenwerking: We zijn niet alleen individuele helden, maar ook een hecht team. Samenwerking staat centraal in onze aanpak; we delen kennis, dagen elkaar uit en ondersteunen elkaar in elke missie.
  3. Kennis Delen: We geloven in de kracht van kennis. Onze teamleden bouwen voortdurend hun expertise op en delen deze graag met elkaar en met onze klanten.
  4. Uitdaging: We zijn niet bang voor uitdagingen. In feite omarmen we ze. Het zijn de uitdagingen die ons sterker maken en ons helpen groeien. 
  5. Plezier: Hoewel onze missie serieus is, hebben we ook plezier in wat we doen. We houden van technologie, puzzels oplossen en de voldoening van een succesvolle missie.
  6. Ontwikkeling: We geloven in voortdurende groei en ontwikkeling, zowel als team als individu. We geven onze teamleden de ruimte om te leren, te verkennen en te innoveren.

 

Dus, als je gelooft dat je deel wilt uitmaken van ons team van Cybersecurity Superhelden, daag jezelf dan uit en sluit je aan bij onze missie. We zoeken altijd naar getalenteerde individuen die bereid zijn de cyberwereld veiliger te maken.

Samen kunnen we het verschil maken. Durf jij de uitdaging aan? Neem contact met ons op en ontdek hoe je deel kunt uitmaken van ons team van Cybersecurity Superhelden bij Route443.

Route443 services

Strategie

In de snel evoluerende wereld van cybersecurity speelt de strategieafdeling van Route443 een cruciale rol. Deze afdeling fungeert als het kloppende hart dat continu de vinger aan de pols houdt bij de nieuwste ontwikkelingen in de cyberwereld.

Projecten

In de wereld van cybersecurity is implementatie van strategieën en adviezen van cruciaal belang. Onze Projectenafdeling vormt de ruggengraat van deze uitvoering, in nauwe samenwerking met onze Strategieafdeling.

Support

Bij cybersecurity draait het niet alleen om implementatie; het draait ook om voortdurende zorg en beheer. Dat is waar onze Support Afdeling in beeld komt. Ze nemen de zorg op zich voor de oplossingen en omgevingen die zijn geïmplementeerd door onze Projectenafdeling, inclusief maatwerk SIEM en incident response.

Consultancy

Onze Consultancy Afdeling is de plek waar de best opgeleide security specialisten op alle niveaus en kennisgebieden samenkomen om onze klanten te ondersteunen, te adviseren en bij te staan bij interne security projecten.

IK BEN GEHACKT
Als u gehackt bent dan kan ons team u helpen de lopende aanval te stoppen, zodat u uw bedrijfsactiviteiten zo snel mogelijk kunt hervatten. Daarna kunnen wij u helpen beter op dit soort situaties voorbereid te zijn en openstaande beveiligingslekken te dichten!

Bel +31 (0)85 303 94 78

om direct uit te komen bij ons 24-7 team!