Het Ontstaan van Route443: Een Reis door de Wereld van Cybersecurity

In het jaar 2016 sloegen drie gepassioneerde individuen, Damian, Edwin en Dennis, de handen ineen om een reis te beginnen door de complexe en uitdagende wereld van cybersecurity. Het begon met een gedeelde visie en een diepgeworteld besef van de toenemende digitale dreigingen die organisaties over de hele wereld tegenkwamen. Langzaam maar zeker werd duidelijk waar ze voor stonden en waar ze de nadruk op wilden leggen in het domein van cybersecurity.

De vroege dagen van Route443 waren doorspekt met toewijding en het verlangen om organisaties te helpen zichzelf te beschermen tegen de duistere krachten van de cyberwereld. Het was een tijd van leren, verkennen en het ontwikkelen van innovatieve benaderingen om de groeiende reeks bedreigingen het hoofd te bieden.

Naarmate de jaren verstreken, sloten meer cybervechters zich aan bij deze missie. De groei van Route443 was gestaag, en vandaag de dag zijn we trots op een uitgebalanceerd team van specialisten in cyberbeveiliging. Elk van hen brengt unieke vaardigheden en perspectieven met zich mee, maar ze delen allemaal een gemeenschappelijk doel: organisaties beschermen en de digitale wereld veiliger maken.

Onze ambitie is groot. In de komende jaren willen we gestaag doorgroeien en organisaties over de hele wereld helpen om de “security gap” naar de duistere kant van het cyberdomein zo klein mogelijk te houden. We begrijpen dat de digitale dreigingen nooit zullen verdwijnen, maar we zijn vastbesloten om organisaties te wapenen tegen deze gevaren en hen in staat te stellen te gedijen in de digitale wereld.

Route443 blijft evolueren en innoveren. We zijn klaar voor wat de toekomst in cybersecurity brengt, en we blijven vastberaden om organisaties te helpen hun digitale activa en gegevens te beschermen tegen zelfs de meest geavanceerde bedreigingen. Onze missie is helder: veiligheid, groei en een betere digitale toekomst voor iedereen.

Route443 – Uw Cybersecurity Crime Fighters

Bij Route443 beschouwen we onszelf als de onverschrokken misdaadbestrijders van het digitale tijdperk. Onze missie is duidelijk: we zijn hier om uw organisatie te beschermen tegen degenen die uw digitale bezittingen en gegevens willen aanvallen en misbruiken. Maar wat onderscheidt ons? Onze diepgaande toewijding aan Security2.0.

Security2.0 is meer dan alleen een term; het is een paradigma dat de nieuwe realiteit van cyberdreigingen weerspiegelt. We begrijpen dat traditionele beveiligingsbenaderingen niet langer voldoende zijn in een wereld waar cybercriminelen steeds geavanceerder worden. Met Security2.0 zetten we de volgende stappen in cybersecurity, gericht op een proactieve en contextuele benadering van beveiliging.

Wat houdt Security2.0 in?

  1. Zero Trust: We vertrouwen niets en niemand automatisch. Elke actie, elk verzoek en elke toegang wordt in twijfel getrokken, ongeacht waar het vandaan komt.
  2. Identity & Access Management (IAM): Identiteit is de nieuwe perimeter. We richten ons op het versterken van de identiteitsbeveiliging, zodat alleen de juiste personen toegang hebben tot de juiste resources op het juiste moment.
  3. Hybrid Identity: In een wereld waarin organisaties zowel on-premises als in de cloud opereren, begrijpen we de complexiteit van hybride identiteiten en helpen we bij het beheren en beveiligen ervan.
  4. Identity Threat Detection and Response (ITDR): We gebruiken geavanceerde technologieën en methodieken om dreigingen in een vroeg stadium te detecteren en snel te reageren.
  5. Privileged Access Management (PAM): We beschermen de krachtige toegang tot systemen en gegevens, en beperken deze tot alleen degenen die het echt nodig hebben.
  6. Passwordless: We elimineren de afhankelijkheid van wachtwoorden en vervangen ze door sterkere, gebruiksvriendelijkere authenticatiemethoden.
  7. Zero Trust Network Access (ZTNA): We herzien de manier waarop netwerken worden benaderd en beschermd, ongeacht de locatie van de gebruiker.

 

Onze experts begrijpen dat de digitale wereld vol uitdagingen en gevaren zit, maar we zijn hier om ervoor te zorgen dat u, uw gegevens en uw activa veilig zijn. Samen zullen we uw organisatie beveiligen in dit steeds veranderende digitale landschap.

Klaar om de strijd aan te gaan? Samen met Route443 staan we sterk in de wereld van cybersecurity. Uw digitale veiligheid begint hier.

Route443 services

Strategie

In de snel evoluerende wereld van cybersecurity speelt de strategieafdeling van Route443 een cruciale rol. Deze afdeling fungeert als het kloppende hart dat continu de vinger aan de pols houdt bij de nieuwste ontwikkelingen in de cyberwereld.

Projecten

In de wereld van cybersecurity is implementatie van strategieën en adviezen van cruciaal belang. Onze Projectenafdeling vormt de ruggengraat van deze uitvoering, in nauwe samenwerking met onze Strategieafdeling.

Support

Bij cybersecurity draait het niet alleen om implementatie; het draait ook om voortdurende zorg en beheer. Dat is waar onze Support Afdeling in beeld komt. Ze nemen de zorg op zich voor de oplossingen en omgevingen die zijn geïmplementeerd door onze Projectenafdeling, inclusief maatwerk SIEM en incident response.

Consultancy

Onze Consultancy Afdeling is de plek waar de best opgeleide security specialisten op alle niveaus en kennisgebieden samenkomen om onze klanten te ondersteunen, te adviseren en bij te staan bij interne security projecten.

IK BEN GEHACKT
Als u gehackt bent dan kan ons team u helpen de lopende aanval te stoppen, zodat u uw bedrijfsactiviteiten zo snel mogelijk kunt hervatten. Daarna kunnen wij u helpen beter op dit soort situaties voorbereid te zijn en openstaande beveiligingslekken te dichten!

Bel +31 (0)85 303 94 78

om direct uit te komen bij ons 24-7 team!