Route443 en Cybersecurity in de Industriële Productiesector: Uw Partner voor Digitale Bescherming in OT en IT!

In de wereld van industriële productie draait alles om efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid. De digitale transformatie heeft geleid tot geavanceerde automatisering en connectiviteit, maar heeft tegelijkertijd nieuwe beveiligingsuitdagingen met zich meegebracht, vooral wanneer we zowel de IT- als OT-omgevingen beschermen. Route443 staat klaar om de industriële productiesector te ondersteunen bij het beschermen van kritieke operationele systemen (OT) en informatietechnologiesystemen (IT), met een sterke nadruk op Zero Trust en digitale identiteit, en met extra aandacht voor de beveiliging van OT-omgevingen.

Uitdagingen voor de Industriële Productiesector:

  1. Bescherming van Kritieke Systemen (OT en IT): Industriële bedrijven beheren complexe systemen en processen in zowel de OT- als IT-omgevingen die van vitaal belang zijn voor de operationele continuïteit. Het beschermen van deze systemen is een topprioriteit.
  2. Bedreigingen van Binnen en Buiten: Industriële systemen kunnen worden aangevallen door zowel interne als externe actoren, waaronder kwaadwillende medewerkers en cybercriminelen.
  3. Veilige Connectiviteit (OT en IT): De behoefte aan connectiviteit en remote access groeit, zowel in de OT- als IT-omgevingen, maar dit moet veilig worden geïmplementeerd om beveiligingsrisico’s te minimaliseren.
  4. Naleving van Normen (OT en IT): Industriële bedrijven moeten voldoen aan regelgeving zoals de NIS-richtlijn en ISO 27001, in zowel de OT- als IT-omgevingen. Niet-naleving kan leiden tot boetes en verstoring van de bedrijfsvoering.

Hoe Route443 Helpt:

Bij Route443 begrijpen we dat Zero Trust een cruciale benadering is om zowel IT- als OT-systemen te beschermen. In een Zero Trust-model wordt geen enkel apparaat, gebruiker of netwerk automatisch vertrouwd, en wordt de toegang tot kritieke systemen strikt gecontroleerd.

Onze expertise in Zero Trust en Identity and Access Management (IAM) stelt ons in staat om op maat gemaakte beveiligingsstrategieën te ontwikkelen voor industriële productiebedrijven, waarbij de focus zowel op de IT- als OT-omgevingen ligt. We zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers veilige toegang hebben tot zowel IT- als OT-systemen en gegevens.

Wat Dit Betekent voor Onze Industriële Klanten:

  • Verbeterde Operationele Veiligheid (OT en IT): Kritieke industriële systemen en informatietechnologiesystemen zijn beschermd tegen aanvallen en manipulatie. Door segmentatie en scheiding van IT en OT zorgen wij ervoor dat beide omgevingen optimaal zijn beschermd.
  • Naleving van Normen (OT en IT): Wij helpen industriële organisaties te voldoen aan regelgeving, waardoor boetes en reputatieschade worden voorkomen, zowel in de IT- als OT-omgevingen.
  • Veilige Connectiviteit (OT en IT): Wij maken veilige remote access en connectiviteit mogelijk, zowel in de IT- als OT-omgevingen, waardoor bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd.
  • Minimale Onderbreking (OT en IT): Onze beveiligingsoplossingen minimaliseren de kans op operationele verstoringen door cyberdreigingen, zowel in de IT- als OT-omgevingen.

 

Route443 staat klaar om industriële productiebedrijven te ondersteunen bij hun digitale transformatie, waarbij we Zero Trust en digitale identiteit inzetten om veiligheid en compliance te waarborgen, zowel in de IT- als OT-omgevingen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de industriële productiesector veilig, efficiënt en veerkrachtig blijft in het licht van steeds geavanceerdere cyberdreigingen.

Route443 services

Strategie

In de snel evoluerende wereld van cybersecurity speelt de strategieafdeling van Route443 een cruciale rol. Deze afdeling fungeert als het kloppende hart dat continu de vinger aan de pols houdt bij de nieuwste ontwikkelingen in de cyberwereld.

Projecten

In de wereld van cybersecurity is implementatie van strategieën en adviezen van cruciaal belang. Onze Projectenafdeling vormt de ruggengraat van deze uitvoering, in nauwe samenwerking met onze Strategieafdeling.

Support

Bij cybersecurity draait het niet alleen om implementatie; het draait ook om voortdurende zorg en beheer. Dat is waar onze Support Afdeling in beeld komt. Ze nemen de zorg op zich voor de oplossingen en omgevingen die zijn geïmplementeerd door onze Projectenafdeling, inclusief maatwerk SIEM en incident response.

Consultancy

Onze Consultancy Afdeling is de plek waar de best opgeleide security specialisten op alle niveaus en kennisgebieden samenkomen om onze klanten te ondersteunen, te adviseren en bij te staan bij interne security projecten.

IK BEN GEHACKT
Als u gehackt bent dan kan ons team u helpen de lopende aanval te stoppen, zodat u uw bedrijfsactiviteiten zo snel mogelijk kunt hervatten. Daarna kunnen wij u helpen beter op dit soort situaties voorbereid te zijn en openstaande beveiligingslekken te dichten!

Bel +31 (0)85 303 94 78

om direct uit te komen bij ons 24-7 team!