Zero Trust en het Belang van Identiteit

In een wereld waarin cyberaanvallen steeds geavanceerder worden en de grenzen van organisaties steeds vager worden, is het tijd om traditionele beveiligingsmodellen te herzien. Het is tijd voor Zero Trust, een benadering die elke actie en elk verzoek in uw netwerk in twijfel trekt, ongeacht waar het vandaan komt.

Bij Route443 begrijpen we dat Zero Trust draait om het verleggen van de focus naar identiteit als de nieuwe perimeter. Het gaat niet alleen om wie of wat er toegang heeft tot uw systemen, maar ook om de context en de staat van die toegang.

Identiteit is de sleutel tot Zero Trust, en we zijn hier om u te helpen begrijpen hoe u deze benadering in uw organisatie kunt implementeren. Onze experts zullen u begeleiden bij het versterken van de identiteitsbeveiliging en u helpen om uw organisatie te beschermen tegen zelfs de meest geavanceerde bedreigingen.

Ontdek het belang van identiteit in het tijdperk van Zero Trust en zet de eerste stappen naar een robuuste, veilige digitale toekomst. Uw cyberbeveiliging begint hier.

Route443 services

Strategie

In de snel evoluerende wereld van cybersecurity speelt de strategieafdeling van Route443 een cruciale rol. Deze afdeling fungeert als het kloppende hart dat continu de vinger aan de pols houdt bij de nieuwste ontwikkelingen in de cyberwereld.

Projecten

In de wereld van cybersecurity is implementatie van strategieën en adviezen van cruciaal belang. Onze Projectenafdeling vormt de ruggengraat van deze uitvoering, in nauwe samenwerking met onze Strategieafdeling.

Support

Bij cybersecurity draait het niet alleen om implementatie; het draait ook om voortdurende zorg en beheer. Dat is waar onze Support Afdeling in beeld komt. Ze nemen de zorg op zich voor de oplossingen en omgevingen die zijn geïmplementeerd door onze Projectenafdeling, inclusief maatwerk SIEM en incident response.

Consultancy

Onze Consultancy Afdeling is de plek waar de best opgeleide security specialisten op alle niveaus en kennisgebieden samenkomen om onze klanten te ondersteunen, te adviseren en bij te staan bij interne security projecten.

IK BEN GEHACKT
Als u gehackt bent dan kan ons team u helpen de lopende aanval te stoppen, zodat u uw bedrijfsactiviteiten zo snel mogelijk kunt hervatten. Daarna kunnen wij u helpen beter op dit soort situaties voorbereid te zijn en openstaande beveiligingslekken te dichten!

Bel +31 (0)85 303 94 78

om direct uit te komen bij ons 24-7 team!