Uw eigen IT organisatie als groot Cyber risico, dat kan toch niet?? Of toch wel?

Het lijkt tegenstrijdig: uw eigen IT-organisatie als een potentiële bron van cyberrisico. Maar de realiteit is dat interne dreigingen en fouten, vooral als gevolg van misconfiguraties door gebrek aan kennis, nalatigheid of gemakszucht, vaak een aanzienlijk risico vormen voor de veiligheid van uw organisatie. Het begrijpen en beheren van dit risico is van vitaal belang voor uw cybersecuritystrategie.

Bij Route443 begrijpen we dat zelfs de meest capabele IT-teams kwetsbaar kunnen zijn, vooral wanneer onopzettelijke fouten worden gemaakt. Het is niet alleen een kwestie van externe bedreigingen; interne factoren kunnen ernstige gevolgen hebben.

Onze experts zijn hier om u te helpen dit risico te beheren. We bieden inzichten, tools en strategieën om uw interne IT-organisatie te versterken en te beschermen tegen zowel opzettelijke als onopzettelijke bedreigingen en misconfiguraties.

Uw organisatie hoeft geen potentieel risico te zijn. Laat ons u helpen om het om te vormen tot een troef in uw algehele cybersecuritybenadering. Uw digitale toekomst begint hier.

Route443 services

Strategie

In de snel evoluerende wereld van cybersecurity speelt de strategieafdeling van Route443 een cruciale rol. Deze afdeling fungeert als het kloppende hart dat continu de vinger aan de pols houdt bij de nieuwste ontwikkelingen in de cyberwereld.

Projecten

In de wereld van cybersecurity is implementatie van strategieën en adviezen van cruciaal belang. Onze Projectenafdeling vormt de ruggengraat van deze uitvoering, in nauwe samenwerking met onze Strategieafdeling.

Support

Bij cybersecurity draait het niet alleen om implementatie; het draait ook om voortdurende zorg en beheer. Dat is waar onze Support Afdeling in beeld komt. Ze nemen de zorg op zich voor de oplossingen en omgevingen die zijn geïmplementeerd door onze Projectenafdeling, inclusief maatwerk SIEM en incident response.

Consultancy

Onze Consultancy Afdeling is de plek waar de best opgeleide security specialisten op alle niveaus en kennisgebieden samenkomen om onze klanten te ondersteunen, te adviseren en bij te staan bij interne security projecten.

IK BEN GEHACKT
Als u gehackt bent dan kan ons team u helpen de lopende aanval te stoppen, zodat u uw bedrijfsactiviteiten zo snel mogelijk kunt hervatten. Daarna kunnen wij u helpen beter op dit soort situaties voorbereid te zijn en openstaande beveiligingslekken te dichten!

Bel +31 (0)85 303 94 78

om direct uit te komen bij ons 24-7 team!