A Fool with a Tool is Still a Fool!

In de wereld van cybersecurity geldt de regel: “Een dwaas met een gereedschap blijft een dwaas!” Het hebben van de nieuwste beveiligingstools is niet voldoende als ze niet correct worden ingezet. De menselijke factor blijft van cruciaal belang in het beschermen van uw organisatie tegen digitale bedreigingen.

Bij Route443 begrijpen we dat het niet alleen draait om de tools, maar om de mensen die ze beheren. Onvoldoende kennis, nalatigheid en gemakszucht kunnen leiden tot ernstige beveiligingsproblemen, zelfs met de beste tools tot uw beschikking.

Onze experts zijn hier om te zorgen dat uw team niet alleen over de juiste tools beschikt, maar ook over de kennis en best practices om ze effectief te gebruiken. We begrijpen dat cybersecurity draait om een balans tussen technologie en menselijke intelligentie.

Uw organisatie kan alleen zo sterk zijn als de mensen die haar beschermen. Laat ons u helpen om de juiste balans te vinden en om uw team te versterken tegen de altijd veranderende dreigingen van de digitale wereld. Uw digitale toekomst begint hier.

Route443 services

Strategie

In de snel evoluerende wereld van cybersecurity speelt de strategieafdeling van Route443 een cruciale rol. Deze afdeling fungeert als het kloppende hart dat continu de vinger aan de pols houdt bij de nieuwste ontwikkelingen in de cyberwereld.

Projecten

In de wereld van cybersecurity is implementatie van strategieën en adviezen van cruciaal belang. Onze Projectenafdeling vormt de ruggengraat van deze uitvoering, in nauwe samenwerking met onze Strategieafdeling.

Support

Bij cybersecurity draait het niet alleen om implementatie; het draait ook om voortdurende zorg en beheer. Dat is waar onze Support Afdeling in beeld komt. Ze nemen de zorg op zich voor de oplossingen en omgevingen die zijn geïmplementeerd door onze Projectenafdeling, inclusief maatwerk SIEM en incident response.

Consultancy

Onze Consultancy Afdeling is de plek waar de best opgeleide security specialisten op alle niveaus en kennisgebieden samenkomen om onze klanten te ondersteunen, te adviseren en bij te staan bij interne security projecten.

IK BEN GEHACKT
Als u gehackt bent dan kan ons team u helpen de lopende aanval te stoppen, zodat u uw bedrijfsactiviteiten zo snel mogelijk kunt hervatten. Daarna kunnen wij u helpen beter op dit soort situaties voorbereid te zijn en openstaande beveiligingslekken te dichten!

Bel +31 (0)85 303 94 78

om direct uit te komen bij ons 24-7 team!