• JOIN OUR TEAM

   

  Wij zoeken een Cybersecurity Specialist en/of Engineer

   

  Heb jij verstand van Cybersecurity?

   

  Best wel, maar nog weinig ervaring

  Je hebt een HBO-IT opleiding afgerond, al of niet met specialisatie Cybersecurity. Je hebt echter nog niet je draai gevonden binnen de IT. Maar hebt in ieder geval een méér dan gemiddelde security awareness. Jij krijgt bij Route443 de kans om aan de slag te gaan als:
   

  Cybersecurity specialist

  Na onze interne training kun je al vrij snel worden ingezet als specialist op deelaspecten van onze dienstverlening. Jouw leergierigheid, drive en ambitie bepalen hoe snel je kunt doorgroeien en inzetbaar bent op meerdere projecten. Stap voor stap werk je steeds zelfstandiger, maar je staat er nooit alleen voor.

   

  Zeker weten!

  Je hebt al wat jaren ervaring o.a. met Microsoft Cloud oplossingen en wellicht met Identity & Access Management tools. Je zou je op dit terrein nog veel verder willen ontwikkelen en zelf projectteams aansturen. Met jouw achtergrond en onze persoonlijke coaching ben je al heel snel in staat om te functioneren als:

   

  Cybersecurity engineer

  In deze rol help je mee om de vraagstelling van de klant om te zetten in een concreet project, en neem je mede-verantwoordelijkheid voor de juiste en tijdige uitvoering van wat we onze klant hebben beloofd. Je zet graag je tanden in uitdagingen die je onderweg tegenkomt, en werkt proactief aan oplossingen. Je kunt goed zelfstandig werken, maar verliest het team niet uit het oog. Je vindt het leuk om minder ervaren medewerkers te inspireren en te helpen zich te ontwikkelen.

   

  Wie zijn wij eigenlijk?

  Route443 onderscheidt zich in de IT door de volledige focus op Cybersecurity. Wij zorgen dat de ITomgeving van onze klanten veiliger wordt én veiliger blijft. Cybersecurity is dan ook onze passie!

  Werken bij Route443 betekent werken met plezier samen in teamverband met leuke en betrokken collega’s. Het betekent ook veel kennis opdoen over de huidige maar vooral aankomende security vraagstukken en oplossingen. Sowieso vinden wij het erg belangrijk om continu met onze persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. Wij lopen voorop in ons vakgebied en werken aan een veilige IT-omgeving voor onze klanten. Voor nu en voor de toekomst.

  Veiligheid, integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn voor ons niet alleen woorden maar vormen het fundament van onze diensten. Onze klanten bevinden zich in Nederland en België. Vooral in complexe IT-omgevingen stropen wij graag onze mouwen op. Route443 groeit en daardoor zoeken wij versterking van ons team.

   

  Heb jij dezelfde drive als wij?

  • We willen de wereld een beetje veiliger maken
  • Security awareness speelt een natuurlijke rol in ons dagelijks leven
  • We verdiepen ons voortdurend in beschikbare (Cloud) securityoplossingen en willen graag vooroplopen met nieuwe ontwikkelingen
  • We durven kritisch te zijn naar onze collega’s én naar onszelf in ons streven naar continue verbetering
  • We geloven in diversiteit, het wordt saai als we allemaal hetzelfde zijn

  Herken jij je hierin?
   

  Dan is het de moeite waard om te onderzoeken wat een match met Route443 jou te bieden heeft.

  Wat is jouw talent ons waard? Onze arbeidsvoorwaarden zijn het bewijs van onze waardering voor jouw talent:

  • Onze werkzaamheden maken flexibele werktijden mogelijk, passend bij jouw situatie
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, zo kun je heel snel groeien
  • Je krijgt alles wat nodig is om flexibel te kunnen werken (computer, telefoon, etc.)
  • Zeer flexibele mobiliteitsregeling met een individueel mobiliteitsbudget en eigen keuze hoe je die slim besteedt
  • Bijdrage voor een eigen pensioenvoorziening

  Stuur je motivatie en CV naar: werkenbij@route443.eu

All Posts
×