• Merry Christmas and a happy and SECURE New Year!

  Wij hebben dit jaar weer bij veel organisaties een belangrijke bijdrage mogen leveren aan het verbeteren van hun cybersecurity. Bij steeds meer eindverantwoordelijke bestuurders en directies groeit het besef dat cybersecurity een belangrijke business risk factor is: het gaat over de continuïteit van de onderneming.


  Met het vele noodzakelijke thuiswerken is het belang van veilige informatiestromen en gegevensverwerking over onveilige netwerken alleen maar toegenomen: de vele krantenkoppen over in opspraak gekomen ondernemingen illustreren dit alleen maar.
   
  Door de toenemende vraag naar de cybersecurity specialisten van Route443 hebben wij achter de schermen ook belangrijke wijzigingen in onze eigen organisatie aangebracht:
   
  Uitbreiding van het team van cybersecurity specialisten
  We zijn ons team aan het uitbreiden door werving van de beste mensen op ons terrein van cybersecurity. Die zijn niet zomaar voorhanden, dus dat betekent dat we ook zelf veel energie gaan stoppen in het bijbrengen van de juiste vaardigheden.
   
  Versterking van het management
  Een snelle groei vereist ook andere vaardigheden om dat op een beheerste manier te realiseren.
  Route443 is oorspronkelijk opgebouwd door cybersecurity experts Edwin van den Broek, Dennis Radstake en Damian Myles, en met onze nieuwe partners Marcel Kuypers en André van Wezel komt er een nieuwe impuls en gegarandeerde aandacht voor strategische focus en financiële beheersing.
   
  Inspirerend kantoor aan het Vrijthof in Maastricht
  Wij hebben het voor elkaar gekregen om een prachtig pand te betrekken pal aan het Vrijthof. En waar kun je nu meer inspiratie opdoen dan op een plek tussen de sereniteit van de Sint Janskerk en de Sint Servaasbasiliek aan de ene kant, en de bruisende terrassen aan de andere kant?
   
  Wij hadden onze relaties graag op dit moment van het jaar persoonlijk in ons nieuwe pand willen uitnodigen. Dat zullen we zeker alsnog doen zodra dat weer op een veilige manier kan.
   
  Voor nu wensen wij iedereen langs deze weg:
   
  Merry Christmas and a happy and SECURE New Year!
   
  Het Route443 Team
   

All Posts
×